Játékdoki

Egykor szebb napokat látott játékok felújítása gyűjtőknek és apáknak...

Első születésnap

2016. február 02. 07:00 - jatekdoki

Éppen egy éve annak, hogy Joe biztatására elindult ez a blog. Egy év nem nagy idő, éppen csak kibújtak a tejfogak. Negyven bejegyzés készült el, harminc-valahány autó felújításáról.

Eredeti elképzelésem szerint úgy szerettem volna átadni a felújítások élményét, hogy az olvasót a lehető legjobban bevonja az alkotás folyamatába. Minden részlet látható és érthető legyen, a felújítás vagy feljavítás kipróbálására ösztönözzön. A blog statisztikáit átnézve ez alighanem sikerülhetett, mert a toplista élén az alkatrészek pótlásával foglalkozó bejegyzések a legnépszerűbbek.

Persze darabról-darabra fejlődtem én is, egyre újabb anyagokat és eljárásokat próbálgattam. Ígérem, hogy a publikált fotók minőségében is próbálok fejlődni...

Menet közben úgy alakult, hogy viszonylag sok magyar kisautó másolat támadt fel a blogon. Ez így is marad, egyszerűen a gyermekkori emlékek miatt.

Nagyon köszönöm a baráti és média támogatást a társ blogok szerzőinek, ismerősöknek, gyűjtőknek. Nélkülük valószínűleg én lennék az egyetlen olvasója az írásaimnak...Sok ötlettel, felújítandó modellel vagy éppen fontos háttér információkkal segítettek.

Legnagyobb köszönettel feleségemnek és gyermekeimnek tartozom, amiért példás türelemmel viselik a hóbortomat!

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekdoki.blog.hu/api/trackback/id/tr118344374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sam. Joe · http://www.matchboxmemories.hu 2016.02.03. 16:01:29

Atyaég, hogy szalad az idő! Boldog Blogszülinapot!

jatekdoki 2016.02.03. 23:06:45

@RÁJEN: @pittlaren: @Sam. Joe: Nagyon köszönöm! Nem csak a köszöntést, hanem a sok segítséget is!
süti beállítások módosítása